leuke kaartspellen verzameling Jolly Club

16

Unieke Club spellen gemaakt

11.650+

Club spellen verkocht

1300+

Bomen geplant

We hebben 3 verschillende abonnementen

Maand abonnement

5,50
Per maand + 4,95 inschrijfkosten
 • 6x per jaar een tof kaartspel
 • Speciaal gemaakt voor onze Jolly Club leden
 • Gratis verzending
 • Volledig eco-vriendelijk
 • 10% korting in de Jolly Dutch webshop
 • Maandelijks opzegbaar
 • €4,95 inschrijfkosten
MEEST GEKOZEN

Jaar abonnement

70,95
59,95
Per jaar
 • 6x per jaar een tof kaartspel
 • Speciaal gemaakt voor onze Jolly Club leden
 • Gratis verzending
 • Volledig eco-vriendelijk
 • 10% korting in de Jolly Dutch webshop
 • Jaarlijks opzegbaar
 • GEEN inschrijfkosten

Cadeau abonnement

70,95
65,-
Per jaar
 • 6 Kaartspellen
 • Speciaal gemaakt voor onze Jolly Club leden
 • Gratis verzonden
 • Volledig eco-vriendelijk
 • confetti bij het eerste spel
 • stopt automatisch

Mogelijkheid tot extra's:
verjaardagskaartje, chocolade, etc

Zeer tevreden met mijn eerste twee club spellen!

Anke, 35 jaar

Ik heb twee abonnementen! Één voor mijzelf en zodat ik altijd een leuk cadeau heb om weg te geven!

Viola,47 jaar

Klein maar fijn! Compacte spellen met veel speelplezier!

Erik-Jan, 36 jaar

Veel gestelde vragen:

Wat houdt het Jolly Club lidmaatschap in?

Als je lid wordt van de Jolly Club ontvang je maar liefst zes keer per jaar een spiksplinternieuw Jolly Dutch kaartspel. Dit zijn nieuwe releases van Jolly Dutch die nog niet in de winkel liggen én die niet van tevoren worden aangekondigd. Dus elke keer weer een verrassing! Voor slechts €5,50 per maand word je lid van de Jolly Club en ontvang je om de maand een kaartspel als brievenbuspakketje. Plus je ontvangt een persoonlijke code waarmee je korting krijgt op onze huidige en toekomstige grotere Jolly Dutch bordspellen in onze webshop op www.jollydutch.com

Wat voor spellen kan je verwachten?

Spellen die leuk zijn voor het hele gezin maar ook uitdagend genoeg zijn voor echte spellenfanaten die veel verschillende spellen spelen. De spellen die je ontvangt zijn altijd nieuw en ook altijd wat anders. De ene keer is het misschien een twee speler spel waar je tegenstander flink kan dwars zitten. De andere keer een coöperatief vier speler spel waar je snelle reflexen voor moet hebben. En weer een andere keer een party spel voor een hele groep. Je krijgt dus juist ook spellen die je normaal niet zomaar zelf zou uitzoeken. Ideaal om eens wat anders te proberen, of als het je echt niets lijkt kan het perfect een cadeautje zijn voor iemand anders. Ook leuk om te weten, alle spellen die je ontvangt via de Jolly Club zijn bedacht door Nederlandse spelauteurs én eco-friendly!

Wat als ik één van de spellen niet leuk vind?

Een van de gedachten achter dit spellenabonnement is dat je niet van tevoren weet wat je krijgt én dus ook spellen krijgt die je normaal niet zou uitkiezen in de winkel. Het zal dus vrij zeker gebeuren dat je een keer een spel ontvangt waarbij je je afvraagt of het wel wat voor jou is. Elk van onze spellen bevat een QR-code op de achterzijde van het doosje waarmee je een korte uitlegvideo te zien krijgt. Zo krijg je meteen een idee of het spel wat voor jou is zonder het uit de verpakking te halen. Wij moedigen je natuurlijk aan het spel wel te proberen, maar zie je het echt niet zitten? Dan is een kaartspel van dit formaat natuurlijk altijd een leuk cadeautje voor iemand in je omgeving!

De spellen zijn eco-friendly. Wat betekend dat?

We ontwerpen graag spellen die leuk zijn voor jou, maar ook voor het milieu! Alle spellen die je ontvangt via de Jolly Club zijn daarom milieuvriendelijk en hebben het eco-friendly keurmerk. Dit houdt in dat de kaarten en het doosje gemaakt worden van FSC-materiaal en biologisch afbreekbare plastic, inkt en lijm.

Ook zijn de spellen CO2 neutraal. De CO2 uitstoot van zowel de productie in Polen, als het vervoer wordt namelijk gecompenseerd door het aanplanten van bomen via Trees for All.

Is dit nu een bordspellen abonnement, een kaartspellen abonnement of lidmaatschap van een club?

Eigenlijk is het van allemaal een beetje. Word je lid van de Jolly Club dan heb je daarmee een kaartspellen abonnement waarmee je zes keer per jaar een nieuw, nog niet eerder uitgebracht, kaartspel ontvangt. Maar je krijgt ook je eigen persoonlijke kortingscode voor onze andere spellen op www.jollydutch.com Daarmee is het ook gelijk een bordspellen abonnement!

Hoe worden de spellen geleverd en wat als ik verhuis?

De spellen worden verzonden als brievenbuspakketjes, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven! We streven ernaar in het midden van elke even maand de pakketjes aan te laten komen. Als je verhuist kun je nieuwe adres doorgeven door een mailtje te sturen naar: info@jollydutch.com. Denk er aan je adreswijziging uiterlijk aan het begin van de maand waarin er weer een pakketje komt door te geven. Op die manier kunnen wij het nog mee nemen in het klaarzetten van de pakketjes.

Hoe zit het met die persoonlijke kortingscode?

Word je lid van de Jolly Club dan ontvang je een persoonlijke kortingscode waarmee jij altijd Jolly Dutch spellen met 10% korting kan bestellen in onze webshop op www.jollydutch.com Hier zit geen maximaal aantal spellen aan of maximaal aantal keren gebruiken, het is een voordeel wat je hebt zolang als je lid bent.

Is de Jolly Club ook voor het buitenland?

Op dit moment is de Jolly Club alleen nog voor mensen die in Nederland wonen. Dit komt doordat we de verzendkosten voor de spellen in de prijs van het lidmaatschap mee hebben genomen. Adressen in het buitenland zijn hierdoor niet haalbaar. Op het moment dat er een goede basis is in Nederland, zal de volgende stap het openen van de Jolly Club voor de gehele EU zijn.

Hoe werkt het met afschrijvingen

Wanneer je je inschrijft kan je kiezen uit betaling via creditcard of automatische incasso, hierdoor zal elke maand rond de derde van de maand de afschrijving worden gedaan.

Hoe werkt het met opzeggingen?

Dit houden we heel makkelijk: heb je een maandabonnement dan kan je op elk moment je abonnement stoppen. Er zijn dan geen verplichtingen en geen minimale lidmaatschapstermijn. Zoals in de naam zit: wij houden het lidmaatschap graag Jolly en geen verplichting! Stuur een mailtje naar info@jollydutch.com om je abonnement op te zeggen.

Een jaarabonnement kan per jaar worden stop gezet. Wij zorgen ervoor dat je na het 6e spel van dat jaar je abonnement afloopt. Stuur ook in dit geval een mailtje naar info@jolllydutch.com.

Het cadeau abonnement wordt na een jaar automatisch stop gezet.