Super compact!

De jolly kaartspellen zijn lekker klein en passen perfect in je koffer!

Tot 40% korting!

Een zomerdeal die je niet kan laten liggen!

3 toffe pakketten

Voor elke vakantie de perfecte combinatie!

We hebben onze leukste vakantie spellen voor je in het zonnetje gezet! Er zijn 3 toffe pakketten om uit te kiezen: perfect voor elke vakantie!

Pakket 1:  Operation Cuckoo & Click!

Kneiter veel korting op kneiter goede spellen. Haal deze zomer onze favoriete spellen in huis voor een flinke dosis speelplezier! In dit pakket zitten de volgende spellen:

 • Met Operation Cuckoo haal je het perfecte twee speler spel in huis: Een simpel maar tactisch spel dat altijd eindigt in: Zullen we nog een potje?
 • Speelgoed van het jaar winnaar 2022: Click! The Great Wall. Wie maakt de mooiste foto's op reis en wie van jullie spot als eerste een schattige panda?


Alle spellen in dit pakket zijn perfect voor twee spelers en net zoals alle Jolly Dutch kaartspellen komen ze in een compact doosje. Perfect voor in de koffer!

Nu slechts €33,- €19,99

Pakket 2: De 4 perfecte spellen voor de zomer!

Ons speciale kaartspellen pakket voor gezinnen brengt de hele clan samen. Het maakt niet uit of je op de camping zit of thuis aan de tuintafel, deze spellen brengen plezier aan jong en oud!


In dit pakket zitten de volgende spellen:

 • Met Operation Cuckoo haal je het perfecte twee speler spel in huis: Een simpel maar tactisch spel dat altijd eindigt in: Zullen we nog een potje?
 • Dankzij If It Fits kunnen deze eigenwijze huisdieren toch nog mee op vakantie. Zorg dat je genoeg speeltjes verzameld en hou je katten tevreden! 
 • Speelgoed van het jaar winnaar 2022: Click! The Great Wall. Wie maakt de mooiste foto's op reis en wie van jullie spot als eerste een schattige panda?
 • Het tactische slagen spel: Herrlof werd in 2020 genomineerd voor Speelgoed van het jaar. Weet jij correct in te schatten hoeveel slagen je gaat halen?


Alle spellen in dit pakket zijn perfect voor de hele familie en net zoals alle Jolly Dutch spellen komen ze in een compact doosje. Lekker makkelijk op te ruimen dus!

Nu slechts €51,80 €38,85 en gratis verzending!

Pakket 3: Ga all in deze zomer!

Zet je zonnebril op, want deze zomerdeal schittert! Ons spellenpakket met 8 spellen zorgt voor urenlang speelplezier. Let op: fanatiek spelgedrag kan optreden!

In dit pakket zitten de volgende spellen:

 • Dankzij Operation Cuckoo & Polders:  gaan er deze vakantie niet alleen kaartspellen mee! Operation Cuckoo is een snel en tactisch twee speler spel met een speelbord en maar liefst 34 houten speelstukken. Polders is een flip & write waarbij jullie de strijdt aan in het Nederlandse landschap. Doordat de spelborden, waarop de polders zijn vormgegeven, worden doorgegeven is het spel super interactief. 
 • Ontdek Unbeetable! Plant je moestuin, geef water, oogst en... saboteer je vrienden! Wie heeft de groenste vingers én de scherpste streken?
 • Een oog voor ruimte en draagkracht, dat heb je nodig om in te schatten of een ezel vol bagage sterk genoeg is om de steile route van de Grand Canyon te lopen. Donkey Valley is een spel voor de hele familie, waarbij je goed moet inschatten wat je medespelers zullen spelen.
 • Zitten jullie klaar voor een potje keukenchaos? Met Fast Food Fury strijden jullie in teams om de meeste bestellingen af te ronden voor hongerige gasten
 • Het schattige Lemur Tails is de perfecte start van een middag op het terras. Ben jij je partner te slim af en maak je de langste kortste staart?
 • De zoektocht naar de perfecte cijfers is begonnen. Maak kleurrijke rijtjes en haal punten weg bij je tegenstanders. Perfect Numbers is een spel met veel interactie, waarbij je je tegenstanders goed in de gaten moet houden
 • Speelgoed van het jaar winnaar 2022: Click! The Great Wall. Wie maakt de mooiste foto's op reis en wie van jullie spot als eerste een schattige panda?


Alle spellen in dit pakket zijn perfect als je weinig speelruimte hebt en net zoals alle Jolly Dutch spellen komen ze in een compact doosje. Perfect voor in de koffer!

Nu slechts €118,- €80,- en gratis verzending!


Bestel deze zomer deal! OP=OP!

leuke kaartspellen verzameling Jolly Club