Wegens succes één week verlengd!
kaartspellen vakantie zomer op reis

Super compact!

De jolly kaartspellen zijn lekker klein en passen perfect in je koffer!

3+1 Gratis

Ontvang 4 spellen voor €51,80 €38,85 inclusief verzending!

3 toffe pakketten

Voor elke vakantie de perfecte combinatie!
zomer deal de leukste kaartspellen voor op reis

We hebben onze leukste vakantie spellen voor je in het zonnetje gezet! Er zijn 3 toffe pakketten om uit te kiezen: perfect voor elke vakantie!

Bekijk snel onze vakantie pakketten:
€12,95 korting + gratis verzending!

Pakket 1: Spellen voor twee

Voor alle avonturiers die met z'n tweetjes de wereld verkennen: ons speciale kaartspellen pakket voor duo's brengt plezier naar elke vakantiebestemming!


In dit pakket zitten de volgende spellen:
 • Het schattige Lemur Tails is de perfecte start van een middag op het terras. Ben jij je partner te slim af en maak je de langste kortste staart?
 • Het tactische slagen spel: Herrlof werd in 2020 genomineerd voor Speelgoed van het jaar. Weet jij correct in te schatten hoeveel slagen je gaat halen?
 • Met Cloudy Kingdom ben je deze vakantie zeker helemaal in de wolken! Puzzel je weg naar de overwinning en verbind als eerste jouw luchtkastelen.
 • Speelgoed van het jaar winnaar 2022: Click! The Great Wall. Wie maakt de mooiste foto's op reis en wie van jullie spot als eerste een schattige panda?


Alle spellen in dit pakket zijn perfect voor twee spelers en net zoals alle Jolly Dutch kaartspellen komen ze in een compact doosje. Perfect voor in de koffer!

Nu slechts €51,80 €38,85 en gratis verzending!

Pakket 2: Spellen voor de hele familie

Ons speciale kaartspellen pakket voor gezinnen brengt de hele clan samen. Het maakt niet uit of je op de camping zit of thuis aan de tuintafel, deze spellen brengen plezier aan jong en oud!


In dit pakket zitten de volgende spellen:

 • Dankzij If It Fits kunnen deze eigenwijze huisdieren toch nog mee op vakantie. Zorg dat je genoeg speeltjes verzameld en hou je katten tevreden!
 • Tricky Badger is een bosrijk slagen spel. Heb jij de juiste strategie om je familie te slim af te zijn of worden al jouw hamsters op gegeten door een hongerige das? 
 • Zitten jullie klaar voor een potje keukenchaos? Met Fast Food Fury strijden jullie in teams om de meeste bestellingen af te ronden voor hongerige gasten.
 • Vind het goud aan het einde van de regenboog! In Kobito moeten jullie slim je cijferkaarten spelen om zo veel mogelijk potten goud veilig te stellen.


Alle spellen in dit pakket zijn perfect voor de hele familie en net zoals alle Jolly Dutch kaartspellen komen ze in een compact doosje. Lekker makkelijk op te ruimen dus!

Nu slechts €51,80 €38,85 en gratis verzending!

Pakket 3: Lekker compact op reis!

Dit is ons meest compacte pakket! Niet alleen komen ze in een klein doosje, deze spellen nemen ook super weinig ruimte in om te spelen. Perfect dus voor op die kleine vliegtuigtafeltjes of dat wiebelige camping blad.


In dit pakket zitten de volgende spellen:

 • Dankzij Operation Cuckoo: Travel edition gaan er deze vakantie niet alleen kaartspellen mee, maar in dit kleine doosje zit een speelbord en maar liefst 34 houten speelstukken. Het is een snel en tactisch spel, waarbij de slimste vogel wint!
 • Hot Potato! is het lichtste spel uit deze set en zal ongetwijfeld voor een vrolijke noot zorgen op vakantie. Trek ten strijde met jouw aardappel leger en versla zo veel mogelijk vijanden!
 • Toe aan iets meer strategie? Télos is een slagenspel met een twist, wat je ook doet zorg ervoor dat je de laatste slag niet wint, want dan heb je juist verloren! Staan de goden jou bij in deze spannende strijd?
 • Liever de lieve vrede behouden aan tafel? In ons nieuwste spel Synergy werk je juist samen om zo veel mogelijk missies te halen. Voel jij zonder een woord te wisselen aan welke kaarten je medespelers gaan spelen?


Alle spellen in dit pakket zijn perfect als je weinig speelruimte hebt en net zoals alle Jolly Dutch kaartspellen komen ze in een compact doosje. Perfect voor in de koffer!

Nu slechts €51,80 €38,85 en gratis verzending!


  Bestel deze zomer deal! OP=OP!

  00
  days
  00
  hours
  00
  minutes
  00
  seconds
  leuke kaartspellen verzameling Jolly Club